importFromArray in saveWithBlockAndWait not working #642

Closed
losingle opened this Issue Jan 7, 2014 · 9 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants

losingle commented Jan 7, 2014

[NSManagedObjectContext(MagicalSaves) MR_saveWithOptions:completion:](0x8a69ba0) → Save Synchronously? 0

[NSManagedObjectContext(MagicalRecord) MR_contextWillSave:](0x8a69ba0) Context BACKGROUND SAVING (ROOT) is about to save. Obtaining permanent IDs for new 20 inserted objects

__70-[NSManagedObjectContext(MagicalSaves) MR_saveWithOptions:completion:]_block_invoke21(0x8a69ba0) → Finished saving: <NSManagedObjectContext (0x8a69ba0): *** BACKGROUND SAVING (ROOT) ***> on *** BACKGROUND THREAD ***

MR version:2.2

👍 I noticed this too when updating to 2.2 today. Guess I have to downgrade but cannot remember which version i was on :-(

EckyZero commented Apr 9, 2014

I'm getting the same issue as well...

EckyZero commented Apr 9, 2014

I did find a temporary solution, however. You could just do this:

for(NSDictionary *dictionary in array) {
    [User  MR_importFromObject:dictionary];
}

Just replace my User object with your object. Doing this inside saveWithBlock works fine.

@tonyarnold tonyarnold added the Bug label Apr 10, 2014

@tonyarnold tonyarnold added this to the 2.3.0 milestone Apr 10, 2014

@tonyarnold tonyarnold self-assigned this Apr 10, 2014

Contributor

tonyarnold commented Apr 10, 2014

Can you please try again with the develop branch and confirm that this bug still exists? We've made a lot of fixes and improvements to the import process.

I don't have the ability in my current project setup. I'm using a library created by another part of our development team that has the actual MagicalRecord #imports. I don't have permissions to add or edit anything in that library. Glad to hear you're actively working on it though!

Contributor

tonyarnold commented Apr 12, 2014

OK, thanks for letting me know @EckyZero. @jostster any change you could give develop a whirl and see if it fixes this issue?

I'm no longer with the company that had this issue. I can test this on the
next project I use with magical.

On Apr 12, 2014, at 4:46 AM, Tony Arnold notifications@github.com wrote:

OK, thanks for letting me know @EckyZero https://github.com/EckyZero.
@jostster https://github.com/jostster any change you could give develop a
whirl and see if it fixes this issue?

Reply to this email directly or view it on
GitHubhttps://github.com/magicalpanda/MagicalRecord/issues/642#issuecomment-40278408
.

Contributor

tonyarnold commented Apr 12, 2014

No worries — I'll close this for now, but please do reopen this issue or file a new one if the problem comes up again.

@tonyarnold tonyarnold closed this Apr 12, 2014

I'm no longer with the company that had this issue too.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment