Skip to content


Subversion checkout URL

You can clone with
Download ZIP


No output when trying to run tests #190

afonsocc opened this Issue · 3 comments

4 participants


When I do Shift+Command+T (or R) on my test file there's no output on the Sublime Text console. Basically, it says building (I assume this is building tests) and then when that disappears nothing happens. Any ideas?

gs commented

Its hard to say what might be a problem, please browse issues that are closed ... maybe you find sth similar or give more details about your project, folder structure, file names...etc.


I have the same issue as @afonsocc . How could we debug into this?


RubyTest was working fine for me then one day it just stopped. The test window pops up and says 'Building' but then nothing after that. Here are my issues I seem to have:

Running ruby -Itest raindrops_test.rb/
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/sublime_text/", line 524, in run_
  File "exec in /opt/sublime_text/Packages/Default.sublime-package", line 184, in run
NotADirectoryError: [Errno 20] Not a directory: '/home/anthony/exercism/ruby/raindrops/raindrops_test.rb'
reloading Packages/User/RubyTest.last-run
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/sublime_text/", line 445, in is_enabled_
    raise ValueError("is_enabled must return a bool", self)
ValueError: ('is_enabled must return a bool', <Default.exec.ExecCommand object at 0x7f6c99447f10>)
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.