Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

tilelive-copy - missing tiles #210

Open
einavh opened this Issue Sep 5, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@einavh
Copy link

einavh commented Sep 5, 2018

Hello,
I encountered a problem when generating tiles with the openmaptiles project
I'm using the tilelive-copy with the following flags
--scheme, pyramid
--minzoom, 8
--maxzoom, 14
--bounds=(33.75, 33.137551192346145, 35.15625, 34.307143856288036)
--timeout=1800000
Unfortunately the mbtiles which was created by running this command was containing only 4712 tiles instead of 5461 tiles. do you know what could be the reason for that?
(I've created the data.yml using the openmaptiles-tools)

@georgbachmann

This comment has been minimized.

Copy link

georgbachmann commented Feb 25, 2019

Hello,
did you ever find the problem to your problem? I am currently having the same issue...
My data looks find when inspecting in mapbox-studio classic, but when exporting, some tiles are missing...

@jachym

This comment has been minimized.

Copy link

jachym commented Mar 12, 2019

We are facing similar problem.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.