"Configure Syncronization Mode" crashes when using UbuntuOne mode #230

Closed
d4gg4d opened this Issue May 29, 2012 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@d4gg4d

d4gg4d commented May 29, 2012

Hi,

0.9.0 crashes if I try to use manual configuration of the Synchronizer. I'm using UbuntuOne mode, and ran the wizard successfully before hand.

I also verified that this crash persist even after restart of the phone (upgrade was done in previous session).

@juliangehring

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@juliangehring

juliangehring Jul 14, 2012

I can verify that this issue is still present with Android 4.0.04.

I can verify that this issue is still present with Android 4.0.04.

@ghost ghost assigned matburt Aug 7, 2012

@tdavis

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@tdavis

tdavis Dec 3, 2012

Using Dropbox, the app also crashes when running through wizard after upgrade. Synchronize does nothing as well.

tdavis commented Dec 3, 2012

Using Dropbox, the app also crashes when running through wizard after upgrade. Synchronize does nothing as well.

@matburt

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@matburt

matburt Dec 3, 2012

Owner

Is this with 0.9.5? Add mentioned in the upgrade notes you may have to wipe
the app data
On Dec 2, 2012 10:58 PM, "Tom Davis" notifications@github.com wrote:

Using Dropbox, the app also crashes when running through wizard after
upgrade. Synchronize does nothing as well.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com/matburt/mobileorg-android/issues/230#issuecomment-10940894.

Owner

matburt commented Dec 3, 2012

Is this with 0.9.5? Add mentioned in the upgrade notes you may have to wipe
the app data
On Dec 2, 2012 10:58 PM, "Tom Davis" notifications@github.com wrote:

Using Dropbox, the app also crashes when running through wizard after
upgrade. Synchronize does nothing as well.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com/matburt/mobileorg-android/issues/230#issuecomment-10940894.

@matburt

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@matburt

matburt Dec 3, 2012

Owner

This issue is actually closed now that we have removed the manual sync configuration

Owner

matburt commented Dec 3, 2012

This issue is actually closed now that we have removed the manual sync configuration

@matburt matburt closed this Dec 3, 2012

@matburt

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@matburt

matburt Dec 3, 2012

Owner

@tdavis your issue is unrelated to this bug report... if clearing the app data and setting up the synchronizer doesn't fix your problem then open a new issue.

Owner

matburt commented Dec 3, 2012

@tdavis your issue is unrelated to this bug report... if clearing the app data and setting up the synchronizer doesn't fix your problem then open a new issue.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment