Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Some days incorrectly show 0 zero visits when archiving was running the first second of the day #2728

Closed
anonymous-matomo-user opened this issue Oct 20, 2011 · 6 comments
Labels
Bug For errors / faults / flaws. Major Indicates the severity or impact or benefit of an issue is much higher than normal but not critical.
Milestone

Comments

@anonymous-matomo-user
Copy link

It's seems a bug in Piwik archiving algorithm. In screenshot #1 that I show there are 0 visitors in october 19. By the way, actually I had 95 visitors. See screenshot #2: Little dig in database reveals that archiving was made on 16:59:59 OMST (that is, 9:59:59 UTC). My server works in OMST timezone.

When I tried to change field ts_archived in mysql table archive_numeric_2011_10 to value 2011-10-19 17:00:00, the Piwik began to show visitors count correctly.

I don't know from what point of source code this issue come from. Developers please fix it :)

@anonymous-matomo-user
Copy link
Author

Attachment:
shot1.png

@anonymous-matomo-user
Copy link
Author

Attachment:
shot2.png

@mattab
Copy link
Member

mattab commented Oct 22, 2011

Thanks for the report and the info. What timezone did you set the website to in Piwik > Settings > Websites ?

@mattab
Copy link
Member

mattab commented Oct 22, 2011

Note: we also did some work on the same issue for Piwik 1.6, see ticket #2548

@mattab
Copy link
Member

mattab commented Nov 3, 2011

See another report in: http://forum.piwik.org/read.php?2,82670

@mattab
Copy link
Member

mattab commented Dec 18, 2011

(In [5566]) Fixes #2728
I couldn't replicate the issue since it's an edge case, but I have the feeling that this would fix it (since the bug report was quite precise and highlighted a 1 second offset problem)

@anonymous-matomo-user anonymous-matomo-user added this to the 1.7 Piwik 1.7 milestone Jul 8, 2014
This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Bug For errors / faults / flaws. Major Indicates the severity or impact or benefit of an issue is much higher than normal but not critical.
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

2 participants