CL compiler seems to have stopped working: Remote compilation failed: Bad Gateway #231

Open
ChopsII opened this Issue Jan 11, 2017 · 7 comments

Projects

None yet

2 participants

@ChopsII
ChopsII commented Jan 11, 2017

As the title says.
CL with 32 or 64 bit both result in that, while clang and gcc are still both working for me.

@ChopsII
ChopsII commented Jan 11, 2017

It seems to have started working again

@mattgodbolt
Owner

Thanks; I think there are some site stability problems that could explain this. (It's not CL specific I don't think)

@mattgodbolt mattgodbolt added the bug label Jan 11, 2017
@mattgodbolt mattgodbolt self-assigned this Jan 11, 2017
@mattgodbolt
Owner

Possibly a duplicate of #228

@mattgodbolt
Owner

Closing as I believe it'll either be fixed with #232 or #228

@ChopsII
ChopsII commented Jan 11, 2017 edited

(hopefully this doesn't reopen the ticket automatically because i'm just giving some feedback)

Just got this again in CL, despite #232 being marked fixed & deployed. Hopefully it's #228 then.

I had previously (but after opening this ticket) seen it in the other compilers too, but it was far more rare.

@mattgodbolt mattgodbolt reopened this Jan 11, 2017
@mattgodbolt
Owner

I'm going to reopen; sounds like it's a separate issue after all. Thanks!

@mattgodbolt
Owner

@ChopsII : Next time it happens can you grab a URL and share it (if it's sensitive you can email it to me). I can't get it to happen at the moment. Can you also see if reloading the page makes it go away; and also tell me if there's anything in the Javascript console of your browser? Thanks!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment