Skip to content

no admin/login.php in latest git of moonmoon #32

Closed
qubodup opened this Issue Mar 18, 2012 · 6 comments

3 participants

@qubodup
qubodup commented Mar 18, 2012

I just freshly installed moonmoon from git and there is no login form at http://localhost/moonmoon/admin/login.php

It looks like this:
moonmoon with broken admin login

@mauricesvay
Owner

Is the problem still here?

@qubodup
qubodup commented Mar 23, 2012

yes

also, after installing I see:

Delete install.php with your FTP software.')?>
administration panel')?>

and after deleting install.php, I see http://i.imgur.com/X5ekF.png

I just pulled. perhaps you have something that is not on github?

Hope this lazy report helps ;)

@pascalchevrel

qubodup, I can't reproduce your bug, could you tell us which version of PHP you are running? Also, can you try downloading again the latest moonmoon from github and do a fresh install? If you still have the bug with the latest version and have access to server logs, could you paste here the error messages it may generate?

Thanks!

@qubodup
qubodup commented Apr 10, 2012

I run arch linux 32 bit with php 5.3.10-4

I did a clean clone and installed in localhost (/srv/http/moonmoon/)

The install success page looks like http://ompldr.org/vZGJ0dQ .

Same bugs still apply.

(sorry about close/reopen, I misclicked Dx)

not sure this can help but here is my php.ini : http://ompldr.org/vZGJ0dg

@qubodup qubodup closed this Apr 10, 2012
@qubodup qubodup reopened this Apr 10, 2012
@mauricesvay
Owner
@qubodup
qubodup commented Apr 10, 2012

Thanks a lot, that fixes it. I don't know why it was Off, as according to the comments in the file, it should be on by default.

@qubodup qubodup closed this Apr 10, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.