New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

At setup, after first PAT-OKC question, get random questions instead of being directed to next PAT-OKC question #16

Closed
nakengelhardt opened this Issue Mar 13, 2014 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@nakengelhardt

nakengelhardt commented Mar 13, 2014

I just installed PAT-OKC, on a Mac running OS X 10.9.2, using Chrome Version 33.0.1750.146. It worked just like the instructions say up to the first question, but after answering the first question from the PAT-OKC questionnaire, instead of being directed to the next, a random question showed up.

Going to different pages (messages, visitors, etc) sometimes shows the "welcome" dialog again. Clicking on it directs me to the first question from the PAT-OKC questionnaire again, but since I have already answered it, I can click neither "Answer" nor "Skip question", and am thus unable to proceed to any other question.

Other times (apparently only immediately after clicking away from the middle of the questionnaire), the "Resume PAT-OKC" button appears in the sidebar. When I click on it, I also get redirected to the first, already-answered question from the PAT-OKC questionnaire, but additionally it shows the welcome banner badly interleaved with the page header (the white space was my photo & username):

screen shot 2014-03-13 at 22 04 04

@meitar meitar closed this in 43d2518 Mar 24, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment