Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Yu-Gi-Oh! The Sacred Cards - black line whenever there's a screen transition #1118

Closed
SuperrSonic opened this issue Jun 30, 2018 · 2 comments
Closed

Comments

@SuperrSonic
Copy link
Contributor

@SuperrSonic SuperrSonic commented Jun 30, 2018

yu-gi-oh the sacred cards ss1

It seems to not reproduce on the Windows builds, but happens on Wii and 3DS builds, tested using EUR rom, bios on/off.

Broke in: 7fd3eb7
Still worked: 7cb30ba

@JMC47

This comment has been minimized.

Copy link

@JMC47 JMC47 commented Sep 5, 2018

Can confirm it does not happen on Windows, I still need to test if it happens on 3DS/Wii. Oddly enough, I do see a "vsync" line there on Windows, but that disappears when doing frame-by-frame, so that's likely not an issue.

image

@endrift endrift added this to the mGBA 0.7.0 milestone Sep 28, 2018
@endrift

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@endrift endrift commented Sep 28, 2018

I can reproduce.

@endrift endrift closed this in a3a9fb4 Sep 28, 2018
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.