New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Segfault in CLI debugger after reset #663

Closed
AntyMew opened this Issue Apr 14, 2017 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@AntyMew
Contributor

AntyMew commented Apr 14, 2017

Build: 0.6-4426-d16df697 and 0.1-medusa-4856-8fcf9bee
OS: Debian 9.0 stretch amd64

Likely related to #662.

  • Reset game
  • Open CLI debugger
  • Send any command to CLI debugger

Opening the CLI debugger first, breaking, then restarting causes a hang instead.

Tested in Qt port. It's uncertain if this bug affects the SDL port; there is no hotkey to hard reset the game.

@endrift endrift added the port:Qt label Apr 14, 2017

@endrift endrift added this to the 0.6.0 milestone Apr 14, 2017

@endrift

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@endrift

endrift Apr 14, 2017

Member

The SDL port cannot hard-reload at the moment, so this is Qt only.

Member

endrift commented Apr 14, 2017

The SDL port cannot hard-reload at the moment, so this is Qt only.

@endrift

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@endrift

endrift Apr 21, 2017

Member

Seems to work after fixing #662. Please verify.

Member

endrift commented Apr 21, 2017

Seems to work after fixing #662. Please verify.

@AntyMew

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@AntyMew

AntyMew Apr 22, 2017

Contributor

Segfault is fixed, the hang is not. Opening the hang as a new issue...

Contributor

AntyMew commented Apr 22, 2017

Segfault is fixed, the hang is not. Opening the hang as a new issue...

@AntyMew AntyMew closed this Apr 22, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment