Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Zook Hero Z crashing mGBA on loading #831

Closed
LuigiBlood opened this issue Jul 29, 2017 · 1 comment
Closed

Zook Hero Z crashing mGBA on loading #831

LuigiBlood opened this issue Jul 29, 2017 · 1 comment

Comments

@LuigiBlood
Copy link

@LuigiBlood LuigiBlood commented Jul 29, 2017

I'm using mGBA 0.6.0 as it is downloadable from the official website, running Windows 7 Ultimate SP1 (64-bit), AMD Athlon II x4 640 (4 GHz), and AMD Radeon HD 5700 Series.

As I'm saying, Zook Hero Z, upon loading (using Load ROM menu), crashes the emulator instantly. Doesn't even seem to reach emulation state.

@endrift endrift added this to the 0.6.1 milestone Jul 29, 2017
@endrift
Copy link
Member

@endrift endrift commented Jul 29, 2017

Ah I see what's happening here. The game declares it has no SRAM and then...tries to access the SRAM. Which is null.

@endrift endrift closed this in cd7f7f7 Jul 29, 2017
endrift added a commit that referenced this issue Jul 29, 2017
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.