New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

commit f3bc4fba9a460028839386cf946c9d4eac167d72 breaks update on RPi #382

Closed
haggistech opened this Issue Nov 8, 2017 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@haggistech

haggistech commented Nov 8, 2017

After the commit two days ago updatign ont he RPi no longer works

Looking at a working version that was updated before the change. attract -v looks like this

pi@retropie:~ $ attract -v
Attract-Mode v2.2.1 (Linux, SFML 2.3 +FontConfig +RPi +SWF) 

Using FFmpeg for Audio and Video.
avcodec 57.108.100 / avformat 57.84.100 / swscale 4.9.100 / swresample 2.10.100

Shaders are not available.

On one that was updated after that commit it looks like this

pi@retropie:~ $ attract -v
Attract-Mode v2.2.1 (Linux, SFML 2.3 +FontConfig +GLES +SWF) 

Using FFmpeg for Audio and Video.
avcodec 57.108.100 / avformat 57.84.100 / swscale 4.9.100 / swresample 2.10.100

Shaders are not available.

When booting to attract mode you just get a blank screen, i can still hear background music

@calle81

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@calle81

calle81 Nov 8, 2017

Same problem here with black screen after update.

calle81 commented Nov 8, 2017

Same problem here with black screen after update.

@mickelson

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mickelson

mickelson Nov 9, 2017

Owner

This issue is posted in retropie along with a workaround: RetroPie/RetroPie-Setup#2193

I'd prefer not to revert the change, so hopefully this gets fixed in retropie

Owner

mickelson commented Nov 9, 2017

This issue is posted in retropie along with a workaround: RetroPie/RetroPie-Setup#2193

I'd prefer not to revert the change, so hopefully this gets fixed in retropie

@haggistech

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@haggistech

haggistech Nov 9, 2017

Perfect thanks

haggistech commented Nov 9, 2017

Perfect thanks

@fandomfilms

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@fandomfilms

fandomfilms Apr 13, 2018

I did the update via the interface myself. It shows the initial pi image and then I hear the loading sound then nothing.

fandomfilms commented Apr 13, 2018

I did the update via the interface myself. It shows the initial pi image and then I hear the loading sound then nothing.

@mickelson mickelson closed this Aug 14, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment