pyramid and maxfour font is broken ? #5

Closed
akicho8 opened this Issue Dec 11, 2012 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@akicho8

akicho8 commented Dec 11, 2012

$ artii -l | grep max
maxfour

$ artii -f maxfour sample
Something has gone horribly wrong!
Artii says: undefined method `empty?' for nil:NilClass

$ artii -l | grep pyramid
pyramid

$ artii -f pyramid sample
Something has gone horribly wrong!
Artii says: undefined method `empty?' for nil:NilClass

Was able to correctly display fonts other than this

@miketierney

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@miketierney

miketierney Dec 17, 2012

Owner

That's no good. 😦 I'll take a look at this and see what's up.

Owner

miketierney commented Dec 17, 2012

That's no good. 😦 I'll take a look at this and see what's up.

@miketierney

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@miketierney

miketierney Nov 26, 2013

Owner

PR #6 was merged in, but this issue is still open. The error message has changed to be

Artii says: undefined method `[]' for nil:NilClass
Owner

miketierney commented Nov 26, 2013

PR #6 was merged in, but this issue is still open. The error message has changed to be

Artii says: undefined method `[]' for nil:NilClass
@komidore64

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@komidore64

komidore64 Nov 26, 2013

Contributor

will look at this soon

Contributor

komidore64 commented Nov 26, 2013

will look at this soon

@chris-roerig

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@chris-roerig

chris-roerig Oct 27, 2015

Seems to be an issue in Figlet::Font or possible corrupt fonts

Seems to be an issue in Figlet::Font or possible corrupt fonts

@common-nighthawk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@common-nighthawk

common-nighthawk Oct 17, 2016

Contributor

I believe I identified the cause of this bug. I submitted a PR to fix the issue. Better 4 years late than never?

Contributor

common-nighthawk commented Oct 17, 2016

I believe I identified the cause of this bug. I submitted a PR to fix the issue. Better 4 years late than never?

@miketierney miketierney closed this in #10 Oct 19, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment