Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Problem with playing YouTube videos in Lightbox #109

Open
junglized opened this issue Mar 1, 2020 · 0 comments
Open

Problem with playing YouTube videos in Lightbox #109

junglized opened this issue Mar 1, 2020 · 0 comments

Comments

@junglized
Copy link

@junglized junglized commented Mar 1, 2020

Hello,

This is really an awesome plugin. Unfortunately I encountered a slight problem. It plays a YouTube Video in lightbox for the first time, but when you close lightbox and try to launch the video again it throws an error:

afterglow.min.js:18 Uncaught TypeError: Cannot read property 'vdata1583071563890' of null
at Object.y [as hasElData] (afterglow.min.js:18)
at Object.c [as trigger] (afterglow.min.js:18)
at constructor.t.trigger (afterglow.min.js:12)
at constructor.onPlayerStateChange (afterglow.min.js:20)
at P.k.G (www-widgetapi.js:89)
at Y.k.s (www-widgetapi.js:138)
at Y.k.H (www-widgetapi.js:152)
at Pb.g (www-widgetapi.js:121)
at Gb.g (www-widgetapi.js:108)

The thing is, when you open a Lightbox again and click play button you can hear audio being played in the background, but there is only YouTube video poster being displayed.

Another thing is, when you try to play YT video the first time Lightbox launches, it shows spinning loading icon, but in order to make video be played you need to click anywhere on the video area beside the spinner. Spinner itself is not clickable.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.