Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[MacOS][Tests] Several tests fail due to a System.IO exception #15328

Closed
mandel-macaque opened this issue Jun 21, 2019 · 3 comments

Comments

@mandel-macaque
Copy link
Contributor

@mandel-macaque mandel-macaque commented Jun 21, 2019

The following tests with not much info but with a System.IO.Exception.

Failing tests:

System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexConstructorTests.StaticCtor_InvalidTimeoutObject_ExceptionThrown
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexConstructorTests.StaticCtor_InvalidTimeoutRange_ExceptionThrown
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexMatchTests.Match_Timeout_Throws
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexMatchTests.Match_SpecialUnicodeCharacters_Invariant
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexMatchTests.Match_ExcessPrefix
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexMatchTests.Match_SpecialUnicodeCharacters_enUS
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexCacheTests.Ctor_Cache_Uses_culture_and_options
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexCacheTests.Ctor_Cache_Promote_entries
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexCacheTests.Ctor_Cache_Uses_dictionary_linked_list_switch_does_not_throw
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexCacheTests.Ctor_Cache_Second_drops_first
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexCacheTests.Ctor_Cache_Shrink_cache
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexGroupTests.GroupsEnUS
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexGroupTests.GroupsDanish
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexGroupTests.GroupsAzeriLatin
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexGroupTests.GroupsTurkish
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexGroupTests.GroupsBasic
System.Text.RegularExpressions.Tests.RegexGroupTests.GroupsCzech
RemoteExecutorTests.RemoteInvokeWritesToFil

@akoeplinger

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@akoeplinger akoeplinger commented Jun 26, 2019

These tests are using the remote executor to run tests in a new process. Probably something goes wrong when starting the process.

@akoeplinger akoeplinger added this to the 2019-06 (6.4.xx) milestone Jun 26, 2019
akoeplinger added a commit to akoeplinger/mono that referenced this issue Jul 8, 2019
Starting another Mono process for the remote executor doesn't work on any of them.

Helps with mono#15328
akoeplinger added a commit that referenced this issue Jul 9, 2019
Starting another Mono process for the remote executor doesn't work on any of them.

Helps with #15328

(cherry picked from commit b2ba8e6)
pull bot pushed a commit to keneanung/mono that referenced this issue Jul 9, 2019
Starting another Mono process for the remote executor doesn't work on any of them.

Helps with mono#15328
@marek-safar

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@marek-safar marek-safar commented Jul 15, 2019

@akoeplinger can this be closed now?

@akoeplinger

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@akoeplinger akoeplinger commented Jul 15, 2019

Yes, they're fixed.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.