Skip to content
This repository has been archived by the owner. It is now read-only.

specifying IP_ADDRESS from the command line no longer works #488

Closed
shane-tomlinson opened this issue Oct 26, 2011 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@shane-tomlinson
Copy link
Member

commented Oct 26, 2011

The main RP shows, but the dialog never appears.

@ghost ghost assigned lloyd Oct 26, 2011

@shane-tomlinson

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Oct 26, 2011

@lloyd, I am labeling this 4 star because I often use IP_ADDRESS from the command line to specify a non-localhost IP address so I can test from either tablets, other laptops, or phones.

@lloyd

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Oct 26, 2011

I'll take a look first thing

--lloyd

On Oct 26, 2011, at 7:10 AM, Shane Tomlinsonreply@reply.github.com wrote:

@lloyd, I am labeling this 4 star because I often use IP_ADDRESS from the command line to specify a non-localhost IP address so I can test from either tablets, other laptops, or phones.

Reply to this email directly or view it on GitHub:
#488 (comment)

@shane-tomlinson

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Oct 27, 2011

@lloyd - this is working again, was the fix the change for #486?

@shane-tomlinson

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Oct 28, 2011

@lloyd, I can confirm that this works now. Do you want to shut it, or want me to?

@lloyd lloyd closed this in 54918f1 Oct 28, 2011

@jbonacci

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Nov 9, 2011

Nothing specific for QA to test.

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
You can’t perform that action at this time.