Adding additional bugzilla components to projects is broken #102

Closed
whimboo opened this Issue Nov 9, 2012 · 9 comments

Projects

None yet

4 participants

@whimboo
whimboo commented Nov 9, 2012

Whenever I try to add another product/component to a project it doesn't work and fail silently. In this case it's for the Mozmill project. I have added Testing/Mozmill and now want to add Testing/MozBase. But it doesn't let me do that.

Member
fwenzel commented Nov 16, 2012

I hit the same issue, but it does not fail silently. Instead, it loads scrumbugs' front page in the place where the bugzilla component form used to be. Whaa?

I don't even

cc @pmaclanahan

Member
fwenzel commented Nov 16, 2012

I think we're failing here: https://github.com/mozilla/scrumbugz/blob/master/scrum/views.py#L36

... by not having appropriate rights to add bugzilla components to our projects.

Owner

Permissions updated. Try it again when you get a min @fwenzel.

whimboo commented Nov 16, 2012

Works perfect now. Thanks!

Member
fwenzel commented Nov 16, 2012

Want us to keep this bug open to remove the underlying glitch, or close?

Contributor

I am still running into this bug. When I try to add a second component to a project, scrumbu.gs returns a "This field is required." error message.

Owner

Strange this has cropped up again. I'm checking it out. Thanks.

Owner

I believe this is fixed now. I recently switched the site to HTTPS only, and the jQuery Tools CDN has an invalid cert. Move it into the repo and now things seem okay.

@pmclanahan pmclanahan closed this Mar 11, 2014
Contributor

👍 Works for me now. Thanks!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment