Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

No route matches [GET] "/sidekiq/img/glyphicons-halflings.png" #396

Closed
kunalmodi opened this Issue · 8 comments

6 participants

@kunalmodi

I am seeing issues getting the icon sprite:

Started GET "/sidekiq/assets/application.css" for 127.0.0.1 at 2012-09-11 10:43:31 -0700
Started GET "/sidekiq/assets/application.js" for 127.0.0.1 at 2012-09-11 10:43:31 -0700
Started GET "/sidekiq/img/glyphicons-halflings.png" for 127.0.0.1 at 2012-09-11 10:43:31 -0700
ActionController::RoutingError (No route matches [GET] "/sidekiq/img/glyphicons-halflings.png"):

I mounted Sidekiq as

mount Sidekiq::Web, at: "/sidekiq"

and everything else (application.css/js) works fine

@mperham
Owner

What's the exact page you are hitting? It seems to work ok for me.

@kunalmodi

I am just hitting the main page /sidekiq. I uploaded the Heroku log (https://gist.github.com/3759699) if that helps, I am running Rails 3.2.8 & Sidekiq 2.3.0 on ruby 1.9.3p194. This doesn't really have any repercussions for me, it doesn't look like the sprite is even used as far as I can tell, but I thought it might be worth taking a closer look at if others are experiencing this as well.

@mperham
Owner

Can you reproduce with 2.3.2?

@kunalmodi

yup just tried with 2.3.2, same thing happens

@diegofigueroa

It's happening to me too (Rails 3.2.8).

@dsshap

I am getting the same error on 3.2.6

difference, mine is mounted deeper /admin/sidekiq

the error:

ActionController::RoutingError (No route matches [GET] "/admin/sidekiq/img/glyphicons-halflings.png"):

@brandonhilkert
Collaborator

I can reproduce this. Looks like it's when the bootstrap responsive nav bar kicks in, it goes looking for an icon off that glyph set. To reproduce:

  1. Cmd-Shift-R on any page
  2. Size the browser width below what seems to be around 980px
  3. Look at the logs

I'll poke at the styles to see what's going on and how to stop it.

@unity
Collaborator

Hello guys.
Sorry for not being there a while, it's my job to ensure everything rolls with the UI.
We've been very busy these last weeks.

I made a pull request to fix that. : #571

@mperham mperham closed this
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.