New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

subtitles with timestamp 0 not shown #5047

Closed
Royerson opened this Issue Oct 27, 2017 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@Royerson

Royerson commented Oct 27, 2017

mpv version and platform

mpv 0.27.0 (C) 2000-2017 mpv/MPlayer/mplayer2 projects
 built on Wed Sep 13 04:18:08 CEST 2017
ffmpeg library versions:
   libavutil       55.74.100
   libavcodec      57.105.100
   libavformat     57.82.100
   libswscale      4.7.103
   libavfilter     6.105.100
   libswresample   2.8.100
ffmpeg version: N-87286-g6ce4a635ed

Windows 10

Reproduction steps

Playing a file with an embedded subtitle with a line with timestamp 0

Expected behavior

All lines should be displayed

Actual behavior

The line with timestamp 0 isn't shown. Strangely loading an external subtitle or streaming from youtube avoids this issue. I tested with vtt and ass and it happens with both, though be careful when testing since ffmpeg will sometimes add 00.01 to all times in an ass sub when converting/embedding (maybe to avoid this issue?).

Log file

https://pastebin.com/dQxBR03q

Sample files

Example video: https://www.youtube.com/watch?v=aqSCoQJxbMI
I downloaded it with:
youtube-dl aqSCoQJxbMI --all-subs --embed-subs --postprocessor-args "-disposition:s:0 default"

@wm4 wm4 closed this in c23c9e2 Oct 27, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment