Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Combination of !? after a word doesn't give any results #627

Closed
mvysny opened this issue Feb 25, 2016 · 2 comments
Closed

Combination of !? after a word doesn't give any results #627

mvysny opened this issue Feb 25, 2016 · 2 comments
Labels
bug

Comments

@mvysny
Copy link
Owner

@mvysny mvysny commented Feb 25, 2016

Combination of !? after a word doesn't give any results either in Aedict nor Pop up.

e.g.
強盗!? not working

強盗?! not working

強盗! working

強盗? working

@mvysny mvysny added the bug label Feb 25, 2016
@mvysny
Copy link
Owner Author

@mvysny mvysny commented Feb 26, 2016

Possibly related to #607

@mvysny
Copy link
Owner Author

@mvysny mvysny commented Feb 29, 2016

Nope - different bug. By inserting ? or ? into your search query, a globbing has been enabled (that is, ? stands for any single character); and Aedict couldn't find any words which matched 強盗<any_character>! (that is, it started with 強盗, then continued with any character and finally it ended with the exclamation mark).
Fixed - if globbing filters out all results, just disable the globbing. Fixed in 3.39.8

@mvysny mvysny closed this Feb 29, 2016
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.