Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

a2530-msp432 implemantation and a2530 zigbee usage #1

Open
cevatbostancioglu opened this issue Aug 11, 2015 · 16 comments

Comments

@cevatbostancioglu
Copy link

commented Aug 11, 2015

hello , i download your code , it's nice to work with boosterpack kits. i also try to implement to msp432 but i failed.
and you are using simple api , it's too bad choice , because people cannot usage module %60.
did you have a success solution for msp432 ?
thanks.

@mweintra

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented Aug 11, 2015

Hi Cevat,

Thanks for trying out the code! I haven't updated it for the msp432 yet (I
don't have this boosterpack). It doesn't use simple API, it actually is
built on an AF/ZDO interface. I'm not sure I understand module %60?

On Tue, Aug 11, 2015 at 5:55 AM, Cevat Bostancıoğlu <
notifications@github.com> wrote:

hello , i download your code , it's nice to work with boosterpack kits. i
also try to implement to msp432 but i failed.
and you are using simple api , it's too bad choice , because people cannot
usage module %60.
did you have a success solution for msp432 ?
thanks.


Reply to this email directly or view it on GitHub
#1.

@cevatbostancioglu

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Aug 11, 2015

actually i'm try to say , if firmware use simple api , firmware can just use modules %60 skill.
and it's doesn't matter right now.
thanks for reply.
i think msp432 spi interface have a bug. i use msp432 p1_5,p3_0,p5_7,p1_7,p1_6,p2_5 pins but the firmware didn't work.

@dagarott

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jan 15, 2016

Hello, first of all great job. Could you please, specify if there is any function in your code to get number of node that join the network, I mean, how many nodes form the mesh

Thanks and regards

@medsimo

This comment has been minimized.

Copy link

commented Feb 6, 2017

how can i do to connect 2 sensores node with 1 coordinator (gateway) ? i have many difficult to do this .... !!! help please.

@mweintra

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented Feb 6, 2017

@medsimo

This comment has been minimized.

Copy link

commented Feb 6, 2017

The problem I have is, when I am going to connect two nodes to measure voltage and temperature, it turns out that one sends me the data well but the data is confused when I connect the second because they are repeated in the coordinator and I do not know why?
  With one I want to send external voltage and with another I want to send external frequency how how I could do it?

@medsimo

This comment has been minimized.

Copy link

commented Feb 6, 2017

Well, I also use an external voltage (read a source of 2.5 V, 3 V) and temperature sensor TMP006. How I do it. Some sample code or some help please. I am in a job end of career and I am very overwhelmed with these modules.

please mweintra !!
regards.
Med :)

@mweintra

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented Feb 6, 2017

@medsimo

This comment has been minimized.

Copy link

commented Feb 6, 2017

i don't know, because i can't use the MAC address (), Gives me bugs when I include the MAC address.
can you give me your E.Mail, i will send you result and codes i have been using ?
coordinador
ed
res 2
res1
router

@mweintra

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented Feb 6, 2017

@medsimo

This comment has been minimized.

Copy link

commented Feb 7, 2017

yes, the coordinator receive data from both devices. but ... data that it gives me are wrong, because I need the router to just send me the "counter" and the "phrase", and the end device, "voltage" and "temperature".

And it turns out that the data is sent to me twice !!! How can I solve it?
I'm really bothering a lot ... sorry :( but i need helps.

1

@medsimo

This comment has been minimized.

Copy link

commented Feb 8, 2017

Okay, I have something, but I would like to know if these data are correct, because 18 degrees seem exaggerated to me in a room where the maximum is 13 degrees. The voltage does not know if it is good or not.

another question. How could you measure the temperature with the TMP006 of the CC2530 module and send it to the coordinator?
1

@mweintra

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented Feb 8, 2017

@medsimo

This comment has been minimized.

Copy link

commented Feb 10, 2017

Ook !! I already have it in the forum, to see if someone answers me in a short time !!!

http://forum.43oh.com/topic/6082-energia-library-zigbee/

@medsimo

This comment has been minimized.

@medsimo

This comment has been minimized.

Copy link

commented Apr 3, 2017

Is there any way to be able to separate the data from the final device, and ROUTER?
That is, what I want to do is, put two boucles if with (DEVICE_ANNOUNCE), so that when the two are connected with the coordinator, the latter can read the data simultaneously, even the two of a command voltage and temperature, But they will be the recipients of the data.
I do not know if I get the DEVICE_ANNOUNCE I get nothing.

Any idea of ​​how the boucles have to be?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
4 participants
You can’t perform that action at this time.