New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Work to be graded not showing on teacher's dashboard or home page #39

Closed
danahsm opened this Issue Sep 11, 2017 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@danahsm

danahsm commented Sep 11, 2017

Work to be graded shows on administrator's home page, but will not show on teacher's home page.
Moodle 3.1, Marking manager 3.2.1. Have added block to teacher's page, the block is there it just isn't showing any thing to be graded that is attached to them (via a group). Have run cron.

@ned-code

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ned-code

ned-code Sep 13, 2017

Owner

Hi, When you say "teacher's page", I assume you mean the Dashboard? If so, I can't replicate this problem. If you want to send me login details, I'd be happy to take a look.

Owner

ned-code commented Sep 13, 2017

Hi, When you say "teacher's page", I assume you mean the Dashboard? If so, I can't replicate this problem. If you want to send me login details, I'd be happy to take a look.

@ned-code

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ned-code

ned-code Oct 11, 2017

Owner

Please try latest code from Github

Owner

ned-code commented Oct 11, 2017

Please try latest code from Github

@ned-code ned-code closed this Oct 11, 2017

@senaiboy

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@senaiboy

senaiboy Jan 23, 2018

Having the same issue with this. Block is showing on frontpage and dashboard when logged in as administrator, but not showing on teacher's frontpage or dashboard.

Using Moodle 3.4, Marking Manager 3.3.2. Cron has been run as well.

senaiboy commented Jan 23, 2018

Having the same issue with this. Block is showing on frontpage and dashboard when logged in as administrator, but not showing on teacher's frontpage or dashboard.

Using Moodle 3.4, Marking Manager 3.3.2. Cron has been run as well.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment