Permalink
Commits on Jan 13, 2012
  1. Add way to stop macvim color scheme from loading

    b4winckler committed Jan 13, 2012
    Syntax highlight colors that are manually set would get clobbered by the
    macvim color scheme which is loaded by default in the global gvimrc.
    This loading can now be disabled by adding the line
        let macvim_skip_colorscheme=1
    to ~/.vimrc (it will not work in ~/.gvimrc).
Commits on Jan 11, 2012
  1. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Jan 11, 2012
Commits on Jan 10, 2012
  1. updated for version 7.3.401

    brammool committed Jan 10, 2012
    Problem:    A couple more shadowed variables.
    Solution:   Rename the variables.
  2. updated for version 7.3.400

    brammool committed Jan 10, 2012
    Problem:    Compiler warnings for shadowed variables.
    Solution:   Remove or rename the variables.
  3. updated for version 7.3.399

    brammool committed Jan 10, 2012
    Problem:    ":cd" doesn't work when the path contains wildcards. (Yukihiro
    	    Nakadaira)
    Solution:   Ignore wildcard errors when the EW_NOTWILD flag is used.
  4. updated for version 7.3.398

    brammool committed Jan 10, 2012
    Problem:    When creating more than 10 location lists and adding items one by
    	    one a previous location may be used. (Audrius Kažukauskas)
    Solution:   Clear the location list completely when adding the tenth one.
  5. updated for version 7.3.397

    brammool committed Jan 10, 2012
    Problem:    ":helpgrep" does not work properly when 'encoding' is not utf-8 or
    	    latin1.
    Solution:   Convert non-ascii lines to 'encoding'. (Yasuhiro Matsumoto)
  6. Updated runtime files.

    brammool committed Jan 10, 2012
  7. updated for version 7.3.396

    brammool committed Jan 10, 2012
    Problem:    After forcing an operator to be characterwise it can still become
    	    linewise when spanning whole lines.
    Solution:   Don't make the operator linewise when motion_force was set.
    	    (Christian Brabandt)
  8. updated for version 7.3.395

    brammool committed Jan 10, 2012
    Problem:    "dv?bar" in the last line deletes too much and breaks undo.
    Solution:   Only adjust the cursor position when it's after the last line of
    	    the buffer.  Add a test. (Christian Brabandt)
  9. updated for version 7.3.394

    brammool committed Jan 10, 2012
    Problem:    When placing a mark while starting up a screen redraw messes up
    	    the screen. (lith)
    Solution:   Don't redraw while still starting up. (Christian Brabandt)
Commits on Jan 4, 2012
  1. updated for version 7.3.393

    brammool committed Jan 4, 2012
    Problem:    Win32: When resizing Vim it is always moved to the primary monitor
    	    if the secondary monitor is on the left.
    Solution:   Use the nearest monitor. (Yukihiro Nakadaira)
  2. updated for version 7.3.392

    brammool committed Jan 4, 2012
    Problem:    When setting 'undofile' while the file is already loaded but
    	    unchanged, try reading the undo file. (Andy Wokula)
    Solution:   Compute a checksum of the text when 'undofile' is set. (Christian
    	    Brabandt)
  3. updated for version 7.3.391

    brammool committed Jan 4, 2012
    Problem:    Can't check if the XPM_W32 feature is enabled.
    Solution:   Add xpm_w32 to the list of features. (kat)
Commits on Jan 2, 2012
  1. Snapshot 64

    b4winckler committed Jan 2, 2012
Commits on Dec 31, 2011
  1. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Dec 31, 2011
    Conflicts:
    	src/auto/configure
Commits on Dec 30, 2011
  1. updated for version 7.3.390

    brammool committed Dec 30, 2011
    Problem:    Using NULL buffer pointer in a window.
    Solution:   Check for w_buffer being NULL in more places. (Bjorn Winckler)
  2. updated for version 7.3.389

    brammool committed Dec 30, 2011
    Problem:    After typing at a prompt the "MORE" message appears too soon.
    Solution:   reset lines_left in msg_end_prompt(). (Eswald)
  3. updated for version 7.3.388

    brammool committed Dec 30, 2011
    Problem:    Crash on exit when EXITFREE is defined and using tiny features.
    Solution:   Check for NULL window pointer. (Dominique Pelle)
  4. Updated runtime files.

    brammool committed Dec 30, 2011