Permalink
Commits on Jun 14, 2011
  1. Remove unused Carbon include

    b4winckler committed Jun 14, 2011
  2. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/auto/configure
    	src/vim.h
    b4winckler committed Jun 14, 2011
Commits on Jun 13, 2011
  1. updated for version 7.3.219

    Problem:    Can't compile with GTK on Mac.
    Solution:   Add some #ifdef trickery. (Ben Schmidt)
    brammool committed Jun 13, 2011
Commits on Jun 12, 2011
  1. updated for version 7.3.218

    Problem:    Tiny configuration problem with Python 3.
    Solution:   Add abiflags in one more place. (Andreas Behr)
    brammool committed Jun 12, 2011
  2. updated for version 7.3.217

    Problem:    Inside an "if" a ":wincmd" causes problems.
    Solution:   When skipping commands let ":wincmd" skip over its argument.
    brammool committed Jun 12, 2011
  3. updated for version 7.3.216

    Problem:    When recovering a file a range of lines is missing. (Charles Jie)
    Solution:   Reset the index when advancing to the next pointer block.  Add a
    	    test to verify recovery works.
    brammool committed Jun 12, 2011
  4. updated for version 7.3.215

    Problem:    Wrong file names in previous patch. (Toothpik)
    Solution:   Include the option changes.
    brammool committed Jun 12, 2011
  5. updated for version 7.3.214

    Problem:    The text displayed by ":z-" isn't exactly like old Vi.
    Solution:   Add one to the start line number. (ChangZhuo Chen)
    brammool committed Jun 12, 2011
  6. updated for version 7.3.213

    Problem:    Javascript object literal is not indented correctly.
    Solution:   Make a special case for when "J1" is in 'cino'. (Luc Deschenaux)
    brammool committed Jun 12, 2011
  7. updated for version 7.3.212

    Problem:    With Python 3.2 ":py3" fails.
    Solution:   Move PyEval_InitThreads() to after Py_Initialize(). (Roland
    	    Puntaier)  Check abiflags in configure. (Andreas Behr)
    brammool committed Jun 12, 2011
  8. updated for version 7.3.211

    Problem:    Compiler warning.
    Solution:   Add type cast.
    brammool committed Jun 12, 2011
  9. updated for version 7.3.210

    Problem:    Can't always find the file when using cscope.
    Solution:   Add the 'cscoperelative' option. (Raghavendra D Prabhu)
    brammool committed Jun 12, 2011
  10. updated for version 7.3.209

    Problem:    MSVC Install instructions point to wrong batch file.
    Solution:   Add a batch file for use with MSVC 10.
    brammool committed Jun 12, 2011
  11. updated for version 7.3.208

    Problem:    Early terminated if statement.
    Solution:   Remove the semicolon. (Lech Lorens)
    brammool committed Jun 12, 2011
  12. updated for version 7.3.207

    Problem:    Can't compile with MSVC with pentium4 and 64 bit.
    Solution:   Only use SSE2 for 32 bit. (Mike Williams)
    brammool committed Jun 12, 2011
Commits on Jun 9, 2011
  1. Plug major memory leak

    b4winckler committed Jun 9, 2011
Commits on May 31, 2011
  1. Fix untitled window open regression

    Fixes bug where Quickstart would cause no window to open when the Dock
    icon was clicked with MacVim already launched and no open windows.  This
    commit also plugs a minor memory leak.
    b4winckler committed May 31, 2011
Commits on May 30, 2011
  1. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/ex_getln.c
    	src/gui.c
    	src/gui.h
    	src/vim.h
    b4winckler committed May 30, 2011
Commits on May 25, 2011
  1. updated for version 7.3.206

    Problem:    64bit MS-Windows compiler warning.
    Solution:   Use HandleToLong() instead of type cast. (Mike Williams)
    brammool committed May 25, 2011