Logins not working #8

Closed
baaaaaaaaaaaaaam opened this Issue Mar 20, 2012 · 2 comments

Projects

None yet

2 participants

@baaaaaaaaaaaaaam

First off, this is a great project -- I'm really impressed at how fast it is compared to similar projects (Glype, CGIProxy)

I was just wondering if you had a fix / had thought about how to process logins. I've tried numerous sites, and none work (Google, LinkedIn, etc.).

Thanks

@nfriedly
Owner

Thanks!

I've had it in the back of my mind to look at logins more, but I hadn't
made it a priority. I actually got facebook to work (logging in anyways)
which had been one of the top requests users of phproxy I set up.

I have another project thats eating up a lot of my time right now, but I'll
take a closer look at this sometime soon.

I need to get some unit tests in place, I think that will help get the
logins working.

Thanks,

  • Nathan

Sent from mobile phone.
On Mar 20, 2012 6:11 AM, "baaaaaaaaaaaaaam" <
reply@reply.github.com>
wrote:

First off, this is a great project -- I'm really impressed at how fast it
is compared to similar projects (Glype, CGIProxy)

I was just wondering if you had a fix / had thought about how to process
logins. I've tried numerous sites, and none work (Google, LinkedIn, etc.).

Thanks


Reply to this email directly or view it on GitHub:
#8

@nfriedly
Owner
nfriedly commented Jul 3, 2015

Hey, I'm cleaning up old issues. I no longer have a live proxy, but the codebase has seen a lot of improvement recently. Please try running your own copy and let me know how it goes.

@nfriedly nfriedly closed this Jul 3, 2015
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment