Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Installation error #36

Closed
regexgit opened this issue Oct 4, 2019 · 2 comments

Comments

@regexgit
Copy link

commented Oct 4, 2019

On web installation:

Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Dotenv\Exception\PathException: Unable to read the "/home/clients/89bc9bd72e54950241bd9b1e083c63a4/phyxo/.env" environment file. in /home/clients/89bc9bd72e54950241bd9b1e083c63a4/phyxo/vendor/symfony/dotenv/Dotenv.php:465Stack trace: #0 /home/clients/89bc9bd72e54950241bd9b1e083c63a4/phyxo/vendor/symfony/dotenv/Dotenv.php(50): Symfony\Component\Dotenv\Dotenv->doLoad(false, Array) #1 /home/clients/89bc9bd72e54950241bd9b1e083c63a4/phyxo/index.php(24): Symfony\Component\Dotenv\Dotenv->load('/home/clients/8...') #2 {main} thrown in /home/clients/89bc9bd72e54950241bd9b1e083c63a4/phyxo/vendor/symfony/dotenv/Dotenv.php on line 465

=> no file ".env"

nikrou added a commit that referenced this issue Oct 5, 2019
…ssing preventing installation process to start. Thanks to @regexgit
@nikrou nikrou closed this Oct 5, 2019
nikrou added a commit that referenced this issue Oct 5, 2019
@regexgit

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 6, 2019

Installation procédure

OK now but it's a little messy: at the first installation I followed the procedure "Manual" with the package "phyxo-1.10.1.zip" in which there was the directory "vendor" with all the dependencies.

For the second installation I realized that the package "phyxo_master" was much smaller, and for good reason, it did not contain "vendor". So I used the directory "vendor" of the first install but it did not work (error Attempt to load class "WebProfilerBundle" from namespace "Symfony\Bundle\WebProfilerBundle")

So to properly re-install the dependencies I ran "composer install", everything ok but on the web interface I still had a flop of error messages. On the other hand the command ./bin/console phyxo: install went well, I could enter all the information of the database.

So for the moment the procedure "Manual" (whose name is poorly chosen by the way, I would have seen better "Auto") does not work, it is necessary to use "From source".

Execution

When I connect to my site:

The page is not redirected correctly
Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will not succeed.

I also installed locally on my PC using symfony serve: exactly same, looking at the log server one realizes that it loops in the redirections:

[Sat Oct 5 23:21:59 2019] 127.0.0.1:51066 [302]: /
[Sat Oct 5 23:21:59 2019] 127.0.0.1:51067 [302]: / identification
[Sat Oct 5 23:21:59 2019] 127.0.0.1:51068 [302]: / identification
...
@regexgit

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 6, 2019

Sorry, it's OK with the official package 1.10.2, I was using the dev

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.