Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Npcap OEM 0.9990: Silent reinstall still prompts the user, hangs when run in system session #2014

Closed
akontsevoy opened this issue Apr 18, 2020 · 2 comments

Comments

@akontsevoy
Copy link

@akontsevoy akontsevoy commented Apr 18, 2020

When reinstalling Npcap OEM over an existing same version, the following prompt pops up, even in silent mode. When the installation is run unattended, this hangs the installer indefinitely.

image

Expected behavior: Silent installation should never ever ask the user anything, and assume "yes" on all prompts (unless the command line parameters specify otherwise).

@dmiller-nmap
Copy link

@dmiller-nmap dmiller-nmap commented Apr 18, 2020

Thanks for pointing this out! A goto got deleted in the Silent control flow. This dialog should have been skipped.

@dmiller-nmap
Copy link

@dmiller-nmap dmiller-nmap commented May 18, 2020

For documentation, this was fixed in Npcap 0.9991.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants