Use of custom aggregation function displays wrong name #14

Closed
ValentinH opened this Issue Mar 25, 2015 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@ValentinH

If you set a custom aggregation in the aggregateFunc setting, the field still displays (sum) when dropped in the data area.

Indeed, when setting a custom function, I don't see currently any way to set this name. Maybe an aggregateFuncName option would be appreciable but I don't know if it is the best way to do it...

@nnajm

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nnajm

nnajm Mar 25, 2015

Owner

aggregateFuncName already exists, it's just not documented. Sorry for that.

Owner

nnajm commented Mar 25, 2015

aggregateFuncName already exists, it's just not documented. Sorry for that.

@nnajm nnajm added the Doc-bug label Mar 25, 2015

@ValentinH

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ValentinH

ValentinH Mar 25, 2015

OK I understand. Indeed, I had seen aggregateFuncName in the code but I wasn't sure it was accessible from the config.

OK I understand. Indeed, I had seen aggregateFuncName in the code but I wasn't sure it was accessible from the config.

@nnajm nnajm self-assigned this Mar 27, 2015

@nnajm nnajm added this to the v1.0.9 milestone Mar 27, 2015

@nnajm

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nnajm

nnajm Jun 28, 2015

Owner

👍

Owner

nnajm commented Jun 28, 2015

👍

@nnajm nnajm closed this Jun 28, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment