Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

Already on GitHub? Sign in to your account

Request of registry configured by --registry option is not correct #84

Closed
imboswell opened this Issue Nov 20, 2012 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants

Hi, I found the request of registry configured by --registry option is not correct

When I used the --registry option, I got this:

$ npm --registry http://isaacs.iriscouch.com/registry/ install underscore
npm http GET http://isaacs.iriscouch.com/registry/underscore
npm http 200 http://isaacs.iriscouch.com/registry/underscore
npm http GET http://registry.npmjs.org/underscore/-/underscore-1.4.2.tgz
npm http 200 http://registry.npmjs.org/underscore/-/underscore-1.4.2.tgz
underscore@1.4.2 ./node_modules/underscore

The request of underscore-1.4.2.tgz went to registry.npmjs.org.

Is there something wrong with the registry "http://isaacs.iriscouch.com/registry/" ?

The "Document is missing attachment" is coming out when:

curl -X GET http://isaacs.iriscouch.com/registry/underscore/-/underscore-1.4.2.tgz
{"error":"not_found","reason":"Document is missing attachment"}

btw: I had tried "npm cache clean", but the problem is still there.

Member

terinjokes commented Mar 4, 2014

That mirror doesn't include the attachments.

@terinjokes terinjokes closed this Mar 4, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment