New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Some pages with links in a list do not speak link text #633

Closed
nvaccessAuto opened this Issue Apr 25, 2010 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@nvaccessAuto

nvaccessAuto commented Apr 25, 2010

Reported by briang1 on 2010-04-25 12:14
In, for example, www.btopenworld.com with win XP and IE7 the links in the first list you come to do not say anything but link
If you perform the same task with Firefox, the links text is spoken.

I have noticed this with some other pages, but the above example seems the easiest to show it.
This affects all nvda versions I have tried including the stable release. 2010 1 and subsequent snaps.
Unsure which nvda process to label it as or what priority to give it.

@nvaccessAuto

This comment has been minimized.

nvaccessAuto commented Dec 1, 2010

Comment 1 by mdcurran on 2010-12-01 06:17
Shouldn't be too hard to fix in the MSHTML backend at all. The lin (a tag) has no children at all. We should expose its href in a freiendly way with getNameForURL as its buffer content.

@nvaccessAuto

This comment has been minimized.

nvaccessAuto commented Dec 2, 2010

Comment 2 by mdcurran on 2010-12-02 22:19
Fixed in 299a3c6.
Changes:
State: closed

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment