Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

ocamlopt on arm must use .type directives for function symbols #5336

Closed
vicuna opened this Issue Aug 14, 2011 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@vicuna
Copy link
Collaborator

vicuna commented Aug 14, 2011

Original bug ID: 5336
Reporter: @glondu
Assigned to: @xavierleroy
Status: closed (set by @xavierleroy on 2012-09-25T18:07:21Z)
Resolution: fixed
Priority: normal
Severity: major
Version: 3.12.1
Fixed in version: 3.12.1+dev
Category: ~DO NOT USE (was: OCaml general)

Bug description

All executables generated by ocamlopt started to segfault recently on Ubuntu armel port, following a change in ld. This is due to missing .type directives for function symbols. Attached is a patch that fixes that.

See https://bugs.launchpad.net/bugs/810402 (comment #20 in particular on why ocamlopt is at fault here).

File attachments

@vicuna

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator Author

vicuna commented Sep 18, 2011

Comment author: @xavierleroy

Thanks for the patch. Applied in 3.12 bugfix branch and in the trunk.

@vicuna vicuna closed this Sep 25, 2012

@vicuna vicuna added the bug label Mar 20, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.