Skip to content

Page stays at screenshot #8

Closed
quintos opened this Issue Nov 13, 2012 · 7 comments

2 participants

@quintos
quintos commented Nov 13, 2012

Hi,

I noticed there is a small delay (100-500ms?) between the ending of the animation and the moment the actual View is being shown again (which i don't think is really a problem on itself). but sometimes the page keeps showing the screenshot in stead of switching back to the actual View. This happens incidentally during normal flipping but always when i flip the page only a very small amount (i lift it a tiny bit and then drop it again so to say). I noticed this because certain Views i use have lazy loading of images which cause the screenshot to be different than the completed View. So when i would have refreshed the screenshot (using the new API) , i can imagine i would not notice it but i would be looking at a screenshot in stead of the actual View.

@quintos
quintos commented Nov 14, 2012

Update:

I'm not sure if the delay i spoke about in my first post is the actual View being shown or an updated version of the screenshot. But it seems now pages are always showing the screenshot in stead of the actual View (I know because i see a progressbar not moving). This is going to be a problem when i want to put buttons in my Views.
btw, i'm also refreshing the screenhots on demand here.

thnx

@openaphid
Owner

Actually there is a delay of switching the visibilities of the actual page and the OpenGL animation. But I'm not sure it's the delay you mentioned in your first post.

Do you mean that the actual page doesn't become visible correctly after the end of animation? Thus any button in it doesn't work?

@quintos
quintos commented Nov 15, 2012

Yes, that what i mean. I have not tested with a button yet to see in the button works (will do tonight) but what i'm seeing right now is this:

When i flip over to a certain page i'm seeing my image and below it my progressbar (which is not moving). So this is the snapshot being taken on demand after my image finished loading (the progressbar is not hidden afterwards). I release the page and the page stays the same. When i move this page again the screenshot during the animation is still this same page with the stationary progressbar (spinner).

so whether i'm moving the page and watch the animation or after i release it. In both cases i see the exact same page with the progressbar at the same position. So my conclusion is that i'm looking at the same screenshot in the animation and when i'm not in the animation. And i would expect that after the animation, the actual page must be visible in which case the progressbar should be spinning

@quintos
quintos commented Nov 15, 2012

I also have Views which i don't refresh on demand (different layout) at this time and with this i'm seeing this:

  • I flip to a page and i see my spinner spinning and then my image appears. The View is fully loaded now.
  • When i move the page, i see the animation with only my spinner (no image) because i did not refresh the page on demand after the image got loaded.
  • Now when i flip it a bit and release before i flipped it fully, the page it still showing the animation image (with just the progressbar ,not moving)
  • after if flip 100% over and come back, everything shows the full page incl image because now the snapshot has been updated (i assume) which now includes the image but i could still be looking at the screenshot but i don't know (because this view does't leave the progressbar visible. But i''ll test it with a button)
@openaphid
Owner

Is it possible to submit a minimal case to demonstrate the issue?

@openaphid
Owner

Will reopen it if we get more information

@openaphid openaphid closed this Dec 12, 2012
@openaphid
Owner

I re-produced this bug, will submit a fix soon

@openaphid openaphid reopened this Dec 14, 2012
@openaphid openaphid closed this Dec 14, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.