Android camera example loop camera initiation #1501

Closed
inspirit opened this Issue Aug 22, 2012 · 5 comments

Projects

None yet

3 participants

@inspirit
Contributor

Hi, i just grabbed latest master branch and compiled it.
then i tried camera example and it looks like it while initing camera it stuck in initiation loop because i see the same block of traces in debug log by camera hardware. here is log messages
camera image doesnt change (sometimes it has some black and white rects sometimes just black rectangle) but application works ok. it shows 60-63FPS and camera FPS is shown as 0 (zero)

log of OF tag -- it thinks that everything works OK
http://pastebin.com/6wRmiiJ5

while QualcommCameraHardwareZSL keep tracing the same info in loop. seems like it is trying to initiate stream but constantly fails:
http://pastebin.com/EKMQ3Auc

my devise is HTC Sensation Android 4.0.3

@bilderbuchi
Member

please use the current develop branch instead of master - it's where all the fixes are. please report back if this fixes your problem.

@inspirit
Contributor

okay i will try but looking at changes in android camera and grabber files in latest dev branching it wasnt updated for quite long time

@inspirit
Contributor

so as i said the same issue with latest code from dev branch.
the application running OK updating FPS number but black with rectangle instead of camera and in ddms log the same messages as i posted in my first message...

@thiagohersan
Contributor

was this closed by #1509 ?

@bilderbuchi
Member

Since @inspirit hasn't responded negatively in the end of #1509 , I think we can assume it was.

@bilderbuchi bilderbuchi closed this Jan 4, 2013
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment