Skip to content

Only default values of TVs appear in output #1

Closed
DasItsch opened this Issue Mar 24, 2012 · 2 comments

2 participants

@DasItsch

Hi there =)

renderResources only outputs the default value of a TV even if there is document specific TV content.

@opengeek
Owner

This is likely a bug with the TV rendering code depending on the $modx->resourceIdentifier instead of $modx->resource->id - I'll make a change to workaround this, and get a ticket in for MODX core to remove these dependencies. Thanks for taking the time to report the issue.

@DasItsch

Thanks for answering so quick =)
I'll use getResourceField for TVs for now.

@opengeek opengeek was assigned Apr 3, 2012
@opengeek opengeek added a commit that referenced this issue Apr 3, 2012
@opengeek [#1] Resources showing only default TV values
Must set/clear the resourceIdentifier and elementCache for each instance...
e8dc41d
@opengeek opengeek added a commit that referenced this issue Apr 3, 2012
@opengeek Merge branch 'develop' into release-1.0.1
* develop:
  [#1] Resources showing only default TV values
  [#2] Conditionally add missing getDivisors function
  Bump version for development
2eb35d7
@opengeek opengeek added a commit that referenced this issue Apr 3, 2012
@opengeek renderResources 1.0.1-pl
Merge branch 'release-1.0.1'

* release-1.0.1:
  Bump version for 1.0.1-pl release
  [#1] Resources showing only default TV values
  [#2] Conditionally add missing getDivisors function
  Bump version for development
b07a7fa
@opengeek opengeek closed this Apr 3, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.