Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Access denied. You have no rights to enter this room. #41

Closed
teachermachado opened this issue Mar 24, 2020 · 19 comments
Closed

Access denied. You have no rights to enter this room. #41

teachermachado opened this issue Mar 24, 2020 · 19 comments
Assignees
Labels

Comments

@teachermachado
Copy link

When I click on the Moodle activity and It goes to the Open Meetings it shows the following message:
Access denied. You have no rights to enter this room.

@solomax
Copy link
Collaborator

solomax commented Mar 25, 2020

Hello @teachermachado
Please use only one channel to ask questions :)))
(this one was asked 3 times: Moodle plugin forum, github, OM JIRA)

The issue seems to be reproducible I'm going to investigate it

@solomax solomax self-assigned this Mar 25, 2020
@solomax solomax added the bug label Mar 25, 2020
@solomax
Copy link
Collaborator

solomax commented Mar 25, 2020

Well I just have double-checked everything
And it seems Access denied happens only when "Long time ago created room" is used with new integration
i.e. If I'm adding OM activity, then enter the room everything is OK

Can you clarify your configuration and steps?

@teachermachado
Copy link
Author

Im creating a new activity and when I click to inside in it it goes to the room and it shows that message. My sites uses https but the ip adresss where the OS is there is no https so in my configuration I set https and the door 5443 and I uncheck the two security options. When I try to inside using the recomended configuration the OM didnt open and lead to a blank page.

@solomax
Copy link
Collaborator

solomax commented Mar 25, 2020

When I try to inside using the recomended configuration the OM didnt open and lead to a blank page.
This is expected behavior: Om is being displayed inside iframe and the contents is be default being blocked by browser
As workaround you can open OM, confirm you would like to proceed to unsecure site then OM will be opened in iframe

As an alternative you can install free HTTPS certificate (available only if you have domain ...)

@teachermachado
Copy link
Author

teachermachado commented Mar 25, 2020 via email

@teachermachado
Copy link
Author

Hey, It is open in this address https://iutestcenter.com:5443/openmeetings but it is not opening using the ssl and continues saying not SSL

@solomax
Copy link
Collaborator

solomax commented Mar 25, 2020

It is not enough to unpack OM to some location
You need to set it up

please check project documentation: https://openmeetings.apache.org/
Before asking check search mailing list archives: https://openmeetings.markmail.org/

We will be happy to answer your questions in user@ mailing list https://openmeetings.apache.org/mailing-lists.html

@solomax solomax closed this as completed Mar 25, 2020
@teachermachado
Copy link
Author

I tried to use mailing list but when I send an email it does't work and I receive a outgoing email saying that I can't send email to that adddress

@teachermachado
Copy link
Author

Do you do paid support? can we talk using emails? machadovar@gmail.com

@solomax
Copy link
Collaborator

solomax commented Mar 25, 2020

We got increased traffic at user@ mailing list
So it seems to work for most of users

Yes we do commercial support https://openmeetings.apache.org/commercial-support.html
You can contact our manager http://www.unipro.ru/eng/index.html

@teachermachado
Copy link
Author

Hi. This is the qmail-send program at apache.org.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

user@openmeetings.apache.org:
Must be sent from an @apache.org address or a subscriber address or an address in LDAP.

--- Below this line is a copy of the message.

@teachermachado
Copy link
Author

Hi,

I check the 8888 port and the user and it all set correctly.
So what can I do now? When I stop KMS the webcam doesn't work. So when I start ir again the cam start to work again, the only problem is the record.

att

@teachermachado
Copy link
Author

It is not enough to unpack OM to some location
You need to set it up

please check project documentation: https://openmeetings.apache.org/
Before asking check search mailing list archives: https://openmeetings.markmail.org/

We will be happy to answer your questions in user@ mailing list https://openmeetings.apache.org/mailing-lists.html

I already set in this adress https://www.iutestcenter.com:5443/openmeetings but the ssl is not working, but it is a problem to resolve later I resolve the record one.

@solomax
Copy link
Collaborator

solomax commented Mar 29, 2020

The issue occurs only while 2 browser tabs are opened with different hashes
(due to websession is shared between tabs)

@njamenconsulting
Copy link

Hello, I want to use openmeeting into moodle; this is issue
image

@njamenconsulting
Copy link

please help me

@solomax
Copy link
Collaborator

solomax commented May 11, 2020

@njamenconsulting please do not hijack issues
I believe your issue is caused by wrong URL and/or creadentials to Apache OpenMeetings
Do you have the one installed and configured?

@njamenconsulting
Copy link

@solomax
image

@njamenconsulting
Copy link

this is my configuration ;I leave default setting

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

3 participants