Skip to content
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
42 lines (41 sloc) 3.18 KB
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<launchConfiguration type="org.eclipse.cdt.launch.applicationLaunchType">
<booleanAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.AUTO_SOLIB" value="true"/>
<listAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.AUTO_SOLIB_LIST"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.DEBUG_NAME" value="gdb"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.GDB_INIT" value="/home/user/gdbinit"/>
<listAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.SOLIB_PATH"/>
<booleanAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.STOP_ON_SOLIB_EVENTS" value="false"/>
<booleanAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.breakpointsFullPath" value="false"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.commandFactory" value="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.standardCommandFactory"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.protocol" value="mi"/>
<booleanAttribute key="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.verboseMode" value="false"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.COREFILE_PATH" value=""/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.DEBUGGER_ID" value="org.eclipse.cdt.debug.mi.core.CDebuggerNew"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.DEBUGGER_REGISTER_GROUPS" value=""/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.DEBUGGER_START_MODE" value="run"/>
<booleanAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.DEBUGGER_STOP_AT_MAIN" value="true"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.DEBUGGER_STOP_AT_MAIN_SYMBOL" value="main"/>
<booleanAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.ENABLE_REGISTER_BOOKKEEPING" value="false"/>
<booleanAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.ENABLE_VARIABLE_BOOKKEEPING" value="false"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.FORMAT" value="&lt;?xml version=&quot;1.0&quot; encoding=&quot;UTF-8&quot; standalone=&quot;no&quot;?&gt;&lt;contentList/&gt;"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.GLOBAL_VARIABLES" value="&lt;?xml version=&quot;1.0&quot; encoding=&quot;UTF-8&quot; standalone=&quot;no&quot;?&gt;&#10;&lt;globalVariableList/&gt;&#10;"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.MEMORY_BLOCKS" value="&lt;?xml version=&quot;1.0&quot; encoding=&quot;UTF-8&quot; standalone=&quot;no&quot;?&gt;&#10;&lt;memoryBlockExpressionList/&gt;&#10;"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.PROGRAM_ARGUMENTS" value="-c log.conf service"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.PROGRAM_NAME" value="debug-linux-x86/configurator"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.PROJECT_ATTR" value="configurator"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.PROJECT_BUILD_CONFIG_ID_ATTR" value=""/>
<booleanAttribute key="org.eclipse.cdt.launch.use_terminal" value="true"/>
<listAttribute key="org.eclipse.debug.core.MAPPED_RESOURCE_PATHS">
<listEntry value="/configurator"/>
</listAttribute>
<listAttribute key="org.eclipse.debug.core.MAPPED_RESOURCE_TYPES">
<listEntry value="4"/>
</listAttribute>
<mapAttribute key="org.eclipse.debug.core.environmentVariables">
<mapEntry key="LD_LIBRARY_PATH" value="/opt/Palm/luna/desktop-binaries/lib"/>
</mapAttribute>
<mapAttribute key="org.eclipse.debug.core.preferred_launchers">
<mapEntry key="[debug]" value="org.eclipse.cdt.cdi.launch.localCLaunch"/>
</mapAttribute>
</launchConfiguration>
Something went wrong with that request. Please try again.