Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#904 - Allnet ALL0315N crashes when updating from OpenWRT to LEDE #5852

Closed
openwrt-bot opened this issue Jul 13, 2017 · 1 comment
Closed
Labels

Comments

@openwrt-bot
Copy link

openwrt-bot commented Jul 13, 2017

kpanic23:

Currently, we have a ALL0315N running Gluon 2016.2.5 (based on OpenWRT CC)
When upgrading to Gluon 2017.x (based on LEDE 17.01), the router hangs. After a powercycle the router starts again with the old firmware.
Unfortunatelly, the router is hanging in 8m height and is therefore quite unreachable for debugging. And, of course, it is the only one we have.

Has anyone that device and is able to doublecheck that?

I had contact with Allnet regarding that issue, and they told me that Daniel Golle worked for them at that time, adding support to OpenWRT for that router.

@openwrt-bot
Copy link
Author

openwrt-bot commented Jul 13, 2017

kpanic23:

Log:

root@Muensterplatz-BS:/tmp# sysupgrade gluon-ff3l-hoho-v2017.1.1+001-allnet-all
0315n-sysupgrade.bin
rootfs doesn't have JFFS2 end marker
Image check 'platform_check_image' failed.
root@Muensterplatz-BS:/tmp#

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant