Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#1040 - Can't set WiFi HT mode per-SSID #5979

Open
openwrt-bot opened this issue Oct 5, 2017 · 2 comments
Open

FS#1040 - Can't set WiFi HT mode per-SSID #5979

openwrt-bot opened this issue Oct 5, 2017 · 2 comments
Labels

Comments

@openwrt-bot
Copy link

@openwrt-bot openwrt-bot commented Oct 5, 2017

luke-jr:

WZR-600DHP with OpenWrt (Attitude Adjustment) allowed me to set htmode per-SSID. Furthermore, this seems to have worked, since my Nexus 5X (which doesn't work with HT40 on any channel other than 3) connected to my HT20 SSID, but failed to connect to my HT40 SSID.

LEDE (Reboot / 17.01.2) seems to have moved htmode to a radio-specific option instead, so I have lost this functionality.

@openwrt-bot
Copy link
Author

@openwrt-bot openwrt-bot commented Oct 6, 2017

mkresin:

Are you sure that it ever worked correctly with OpenWrt AA and wasn't as easy that the last set value was applied?

Reading the hostapd documentation it rather looks like a per wireless interface setting instead of a per BSSID setting.

@openwrt-bot
Copy link
Author

@openwrt-bot openwrt-bot commented Oct 6, 2017

luke-jr:

I'm not 100% sure, but as mentioned, what I observed indicates the two SSIDs were getting different behaviour, and the behaviour matches what I would expect from HT20 vs HT40.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant