Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#1737 - OpenWRT 18.06 - LuCI is not displaying cloned WAN (pppoe-wan) MAC #6699

Closed
openwrt-bot opened this issue Aug 5, 2018 · 2 comments
Labels

Comments

@openwrt-bot
Copy link

openwrt-bot commented Aug 5, 2018

justme123:

There is a small glitch I've noticed in the Network>Interfaces section under OpenWRT 18.06 - LuCI. I'm cloning my WAN MAC with:

uci set network.wan.macaddr=xx:xx:xx:xx:xx:xx
uci commit network
ifdown wan
ifup wan

and the GUI is displaying the WAN (pppoe-wan) interface details:
Protocol: PPPoE
Uptime: 0h 5m 43s
MAC: 00:00:00:00:00:00
The MAC is actually cloned successfully and I can verify that by checking the details of the eth1 interface (ssh to the router - ifconfig).

@openwrt-bot
Copy link
Author

openwrt-bot commented Aug 5, 2018

mkresin:

LuCI is an independent project and not part of OpenWrt base system. It is maintained at https://github.com/openwrt/luci/. Do not get confused by the fact that it is in the OpenWrt repository.

Would you please open a bug report at https://github.com/openwrt/luci/issues to make sure that the appropriate people get aware of the issue.

@openwrt-bot
Copy link
Author

openwrt-bot commented Aug 5, 2018

justme123:

Thanks! Sorry, I was not aware of that, thought that LuCI is part of the core OpenWRT project.
There is already a bug report related to my reported issue:
openwrt/luci#432

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant