Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#1745 - txpower config not applied on ath9k #6709

Open
openwrt-bot opened this issue Aug 6, 2018 · 1 comment
Open

FS#1745 - txpower config not applied on ath9k #6709

openwrt-bot opened this issue Aug 6, 2018 · 1 comment
Labels

Comments

@openwrt-bot
Copy link

@openwrt-bot openwrt-bot commented Aug 6, 2018

psyborg:

TP-Link TL-MR22U v1
OpenWrt SNAPSHOT r7410-d3a7587 4.9.111

add secondary wifi usb device with AR9271 chipset
configure txpower on primary ath9k interface to some value other than maximum reported
make configurations of secondary device
apply configurations or run command from console: wifi

first interface is set again to max txpower

this issue seems to exist since barrier breaker!

@openwrt-bot
Copy link
Author

@openwrt-bot openwrt-bot commented Sep 19, 2018

psyborg:

more info:

it happens on regulatory intersect, e.g. when USB card has different country in EEPROM.

the issue does not manifest on boot, only when the USB card is inserted after boot-up or resets due to bug or failure.

luci shows country US and txpower 10dBm (10dBm was set) for router radio. as soon as the USB card is loaded (or reset) luci shows country 98 and 19dBm (max on this board) for router radio

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant