Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#2035 - Unable to use swap in ZRAM in trunk (brcm47xx). #6910

Open
openwrt-bot opened this issue Dec 30, 2018 · 0 comments
Open

FS#2035 - Unable to use swap in ZRAM in trunk (brcm47xx). #6910

openwrt-bot opened this issue Dec 30, 2018 · 0 comments
Labels

Comments

@openwrt-bot
Copy link

@openwrt-bot openwrt-bot commented Dec 30, 2018

jsmith8042:

I've gave a try to "trunk" build from 30 DEC on WL500GPv1 (brcm47xx - legacy). It generally works but swap-related things appear to be broken in trunk. At least some builds before this date also known to suffer from same problem.

To reproduce, easiest way:

  1. Install trunk on WL500GP V1.
  2. Install zram-swap script (opkg update; opkg install zram-swap).
  3. Observe what happens.
  4. Try to enable swap on zram manually to see what happens.

Result:

  • When install of zram-swap script finishes, swap activation fails with the following: block: failed to swapon /dev/zram0 (-1)
  • Exactly same issue if I try to mkswap & swapon manually or use my own custom scripting to bring up zram swap, etc (these were known to work earlier/in other systems).

I can see "zram" module is loaded, accepted all parameters, mkswap succeeds, but swapon always fails with obscure -1 error. Same for attempt to swapoff, etc. Seems that "block" thing backfires or so?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant