Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#3062 - Wi-Fi 5GHz: Cannot use some channels on AVM FRITZ 1750E #7831

Open
openwrt-bot opened this issue May 2, 2020 · 1 comment
Open

FS#3062 - Wi-Fi 5GHz: Cannot use some channels on AVM FRITZ 1750E #7831

openwrt-bot opened this issue May 2, 2020 · 1 comment
Labels

Comments

@openwrt-bot
Copy link

@openwrt-bot openwrt-bot commented May 2, 2020

sindastra:

It is not possible to use some channels with OpenWrt on this particular device, which are known to work with the stock firmware.

Device: AVM FRITZ!WLAN REPEATER 1750E (target ath79 generic)
Software version: OpenWrt SNAPSHOT r13136-ad27c133eb
Steps to reproduce:

Try to set the 5GHz Wi-Fi channel to 100 (some others affected as well), and see how transmit power falls to 0 dBm and Wi-Fi does not seem to work.

Possibly related issue: https://bugs.openwrt.org/index.php?do=details&task_id=3061

@openwrt-bot
Copy link
Author

@openwrt-bot openwrt-bot commented May 8, 2020

adrianschmutzler:

Is reg domain set correctly and did you wait for DFS scan to finish?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant