Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#740 - WRT54 Router Power LED continually flashes #7988

Closed
openwrt-bot opened this issue Apr 28, 2017 · 1 comment
Closed

FS#740 - WRT54 Router Power LED continually flashes #7988

openwrt-bot opened this issue Apr 28, 2017 · 1 comment
Labels

Comments

@openwrt-bot
Copy link

@openwrt-bot openwrt-bot commented Apr 28, 2017

lleachii:

  • LEDE 17.01.1
  • WRT54G v3 and WRT54GS
  • after installing, power LED continually flashes
  • no noticeable difference in LED between failsafe/actual moment of soft reboot//when router is up
  • I had to failsafe the WRT54G multiple times due to other initial config errors (attempting to bridge wlan0 to LAN, which was possible in another OS), I could only identify failsafe by Pinging it then SSHing quickly
  • The method I described to identify failsafe is not mentioned in documentation
@openwrt-bot
Copy link
Author

@openwrt-bot openwrt-bot commented Jul 5, 2017

mpa:

Your bug report seems to be related to FS#790, FS#792 and FS#793, for which fixes have been committed to the LEDE development version as follows:
The DMZ LED is now used as the status indicator. The power LED might still be flashing but you can safely ignore it. Failsafe mode can be entered using the Reset button, and networking in failsafe mode works. I tested these fixes on a WRT54GS.

If you can try a LEDE snapshot on your devices, please check if it fixes the issue you reported here.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant