Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#3807 - lsusb not working only with one device #8804

Open
openwrt-bot opened this issue May 13, 2021 · 0 comments
Open

FS#3807 - lsusb not working only with one device #8804

openwrt-bot opened this issue May 13, 2021 · 0 comments
Labels

Comments

@openwrt-bot
Copy link

@openwrt-bot openwrt-bot commented May 13, 2021

davidea2:

Supply the following if possible:

  • Device problem occurs on
  • Software versions of OpenWrt/LEDE release, packages, etc.
  • Steps to reproduce

the problem is on unielec U7621 (several unit)
fresh install OpenWrt 21.02.0-rc1 , add usbutils , lte modem huawei me909 (tried several unit) , doesn't show with lsusb command , the same hardware with OpenWrt 19.07.3 work correctly
if i see /sys/kernel/debug/usb/devices , the device is present, and if i load the modem module it works!!
on the same router if i try sierra wireless mc 7430 modem,the lsusb command see it!!
the same huawei modem, tried with an usb adapter into a unielec U7621 , work

link to 19.07 test https://pastebin.com/gUSTqcXM
link to 21.02 test https://pastebin.com/Web7kXGe

let me know if i can test something else

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant