Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#3812 - WAVLINK WL-WN570HA1 low txpower activate amplifier via gpio #8810

Open
openwrt-bot opened this issue May 15, 2021 · 0 comments
Open

FS#3812 - WAVLINK WL-WN570HA1 low txpower activate amplifier via gpio #8810

openwrt-bot opened this issue May 15, 2021 · 0 comments
Labels

Comments

@openwrt-bot
Copy link

@openwrt-bot openwrt-bot commented May 15, 2021

openwrt12345:

Device : WAVLINK WL-WN570HA1

Firmwareversion : all (19.07.7)

At this moment it is impossible to use the full txpower of the WN570HA1 on both bands (2,4Ghz and 5Ghz).
Possible txpower at the moment:
2,4 Ghz --->24dbm (should have at least 27dbm)
5 Ghz ---> 11 dbm or 13 dbm (can`t remember right now)

Is it possible, that the device uses an external amplifier which has to be activated via gpio settings?

Referring to this post for the Asus Lyra 2200, could some sort of same method activate the amp in the WN570HA1 ?
https://forum.openwrt.org/t/asus-map-ac2200-low-transmit-receive-signal-5ghz/69005

I hope that one or two replies from more experienced users/programmers could lead us in the right direction.
Thanks in advance.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

1 participant