Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

FS#4047 - Missing LED on Archer C7 V2 #9036

Open
openwrt-bot opened this issue Sep 20, 2021 · 3 comments
Open

FS#4047 - Missing LED on Archer C7 V2 #9036

openwrt-bot opened this issue Sep 20, 2021 · 3 comments
Labels
flyspray release/21.02

Comments

@openwrt-bot
Copy link

@openwrt-bot openwrt-bot commented Sep 20, 2021

Rampler:

With ATH79 the WAN LED is missing on my Archer C7 V2
Using Openwrt 21.02.0.

root@Repeater_WZ:# ls /sys/class/leds
ath10k-phy0 tp-link:green:system tp-link:green:wlan2g
ath9k-phy1 tp-link:green:usb1 tp-link:green:wlan5g
tp-link:green:qss tp-link:green:usb2
root@Repeater_WZ:
#

@openwrt-bot
Copy link
Author

@openwrt-bot openwrt-bot commented Sep 24, 2021

Rampler:

Sorry, my previous posting is difficult to read:

root@Repeater_WZ:~# ls /sys/class/leds
ath10k-phy0 green:qss green:usb1 green:wlan2g
ath9k-phy1 green:system green:usb2 green:wlan5g

@DittelHome
Copy link

@DittelHome DittelHome commented Feb 21, 2022

With the current 2102.2 release the WAN LED is still missing.
Is there a chance to fix it ?

Her was a try to fix it:
#4562

@aparcar aparcar added the release/21.02 label Feb 22, 2022
@DittelHome
Copy link

@DittelHome DittelHome commented Apr 22, 2022

Today i have tested with 22.03.0-rc1 and 21.02.3, still no WAN LED.
Hope dies last ;)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
flyspray release/21.02
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

3 participants