New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Non-roman characters in directory name cause EPS export to fail #170

Open
DexKim opened this Issue Nov 16, 2017 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@DexKim

DexKim commented Nov 16, 2017

I tried to export in eps format but no files were created. Trying to run ipe in admin mode doesn't seem to fix the problem.

Current version: ipe 7.2.7
OS: Windows 10 Pro

@otfried

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@otfried

otfried Sep 16, 2018

Owner

Can you attach an Ipe document where exporting didn't work?

Owner

otfried commented Sep 16, 2018

Can you attach an Ipe document where exporting didn't work?

@otfried otfried self-assigned this Sep 16, 2018

@DexKim

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DexKim

DexKim Sep 17, 2018

heat_pump_pic.zip
Exporting to png or pdf seems to work fine. Somehow eps export for other files I created works normally, but for this one it just doesn't work.

DexKim commented Sep 17, 2018

heat_pump_pic.zip
Exporting to png or pdf seems to work fine. Somehow eps export for other files I created works normally, but for this one it just doesn't work.

@otfried

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@otfried

otfried Sep 17, 2018

Owner

I have just tried it, and exporting to eps works fine for me, using the original Ipe 7.2.7.
Perhaps the eps file was written to another directory where you didn't look for it?

Owner

otfried commented Sep 17, 2018

I have just tried it, and exporting to eps works fine for me, using the original Ipe 7.2.7.
Perhaps the eps file was written to another directory where you didn't look for it?

@DexKim

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DexKim

DexKim Sep 17, 2018

I think it was a different issue; the eps exportation does not work when there are non roman characters in the directory. I tried exporting to a different directory with purely roman characters and the exportation worked fine.

DexKim commented Sep 17, 2018

I think it was a different issue; the eps exportation does not work when there are non roman characters in the directory. I tried exporting to a different directory with purely roman characters and the exportation worked fine.

@DexKim DexKim closed this Sep 17, 2018

@otfried

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@otfried

otfried Sep 17, 2018

Owner

If that is the case, it is also a bug.

Strange, it seems I'm converting the filename correctly to wide characters...

Owner

otfried commented Sep 17, 2018

If that is the case, it is also a bug.

Strange, it seems I'm converting the filename correctly to wide characters...

@otfried otfried reopened this Sep 17, 2018

@otfried otfried changed the title from eps export not working to Non-roman characters in directory name cause EPS export to fail Sep 17, 2018

@otfried

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@otfried

otfried Sep 17, 2018

Owner

Aha, cairo_ps_surface_create does not handle wide characters.

Owner

otfried commented Sep 17, 2018

Aha, cairo_ps_surface_create does not handle wide characters.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment