Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[BUG] Images are not detected in Android 9 gallery after being downloaded #2612

Closed
jesmrec opened this issue Jul 30, 2019 · 0 comments

Comments

@jesmrec
Copy link
Contributor

commented Jul 30, 2019

Actual behaviour

Picture does not appear in Gallery app. After rebooting the device, the picture appear.

Expected behaviour

Picture appears in Gallery app

Steps to reproduce

  1. Download an image from the oC Android app.
  2. Open Gallery app.

Android 9
Samsung S8/S8+/S9/S9+/S10/S10+

Version 2.11.1
Server 10.2.1

owncloud/enterprise#3449

PRs

#2613

@jesmrec jesmrec added this to the 2.12.0 milestone Jul 30, 2019

@jesmrec jesmrec added this to To do in Sprint 11 Jul 30, 2019

@davigonz davigonz referenced this issue Jul 31, 2019
2 of 2 tasks complete

@davigonz davigonz changed the title [BUG] Images are not displayed in Android 9 (gallery) on specific devices [BUG] Images are not detected in Android 9 gallery after being downloaded Jul 31, 2019

@davigonz davigonz moved this from To do to In progress in Sprint 11 Jul 31, 2019

@davigonz davigonz moved this from In progress to Ready to CR in Sprint 11 Jul 31, 2019

@davigonz davigonz moved this from Ready to CR to Ready to QA in Sprint 11 Aug 1, 2019

@jesmrec jesmrec moved this from Ready to QA to QA in progress in Sprint 11 Aug 1, 2019

@jesmrec jesmrec moved this from QA in progress to Validated in Sprint 11 Aug 2, 2019

Sprint 11 automation moved this from Validated to Closed Aug 2, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
1 participant
You can’t perform that action at this time.