New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

'defaultapp' setting broken after upgrading to 9.1 #25562

Closed
apircalabu opened this Issue Jul 22, 2016 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@apircalabu

apircalabu commented Jul 22, 2016

Reproduced on 2 CentOS 7 installations. On both, after upgrading via yum using ce_stable repo, OC takes me to files regardless of what the value for 'defaultapp' is in config.php. 'roundcube' used to be the value, but I've tried with 'activity', 'tasks', 'calendar' and 'contacts' and the behaviour is similar.
How to reproduce:

  • occ maintenance:mode --on
  • Upgrade from either 9.0.3 or 9.0.4 to 9.1.0 using "yum update"
  • occ upgrade
  • occ maintenance:mode --off
  • Re-enable the apps previously disabled by the installer using occ app:enable
  • Each time you login and you'll be taken to /apps/files/

@apircalabu apircalabu changed the title from After upgrading to 9.1, 'defaultapp' stopped working to 'defaultapp' setting broken after upgrading to 9.1 Jul 22, 2016

@PVince81 PVince81 added this to the 9.1.1 milestone Jul 22, 2016

@DeepDiver1975 DeepDiver1975 self-assigned this Jul 25, 2016

DeepDiver1975 added a commit that referenced this issue Jul 25, 2016

@DeepDiver1975

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DeepDiver1975

DeepDiver1975 Jul 25, 2016

Member

Please help testing - #25600

Member

DeepDiver1975 commented Jul 25, 2016

Please help testing - #25600

DeepDiver1975 added a commit that referenced this issue Jul 25, 2016

DeepDiver1975 added a commit that referenced this issue Jul 25, 2016

@apircalabu

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@apircalabu

apircalabu Jul 25, 2016

Fix confirmed, thanks.

apircalabu commented Jul 25, 2016

Fix confirmed, thanks.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment