New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

OC 8.2.2, public share does not longer scroll #503

Closed
elacour opened this Issue Jan 26, 2016 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@elacour
Copy link

elacour commented Jan 26, 2016

Since upgrade of my OC from 8.2.1 to 8.2.2, public links of gallery do not longer scroll to next pictures. See attached screenshot. Tested on firefox (iceweasel) 43.0.4. Console does not report error, network console does not report failures. It just stops loading leaving half (or part) of the last row.

capture d ecran de 2016-01-26 21-26-05

@elacour

This comment has been minimized.

Copy link

elacour commented Jan 26, 2016

Same problem with 41.0.2272.118. Seems server side problem, thought no php errors in logs.

@artemanufrij

This comment has been minimized.

Copy link

artemanufrij commented Jan 26, 2016

Same here... FF, Chrome, Midori, Browser (Samsung Tablet, Ubuntu Phone BQ4.5).

@khlschrnk

This comment has been minimized.

Copy link

khlschrnk commented Jan 26, 2016

Same here. Running kubuntu 15.10 on my server. I just updated from 8.2.1 to 8.2.2 (I think it included gallery-14.2) and can see now the same behaviour:
The gallery thumbnail view shows the first THREE rows as expected. The FOURTH row is only visible till 50%. Any other pictures in the rows further down are missing completely.

I can state firefox-44, chrome-7, firefow-ios-1.4, safari-9.0.3, safari-ios to be affected in the same way. It's always the pictures in line four that are not visible any more.

So I am also pretty sure it must be a server side problem. I can also not find any usefull information in my logs. Also trying to update via git to gallery-14.3 did not solve the problem.

@oparoz

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

oparoz commented Jan 26, 2016

Please refer to #490. It's a bug in pdf_viewer.

@oparoz oparoz closed this Jan 26, 2016

@oparoz oparoz added the duplicate label Jan 26, 2016

@khlschrnk

This comment has been minimized.

Copy link

khlschrnk commented Jan 26, 2016

Yes, I can confirm that updating pdf_viewer fixes this issue.

@elacour

This comment has been minimized.

Copy link

elacour commented Jan 27, 2016

I confirm too, sorry for this duplicate bug.

@oparoz

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

oparoz commented Jan 27, 2016

sorry for this duplicate bug.

No worries, I also forget to check closed issues sometimes :)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment